Massage Oils

Bindweefselmassage Den Haag

As geen ander ben ik in staat om jou de perfecte bindweefselmassage te bieden. Wat betreft deze specifieke bindweefselmassage in Den Haag maken we samen eerst een behandelplan op maat. Behalve de bindweefselmassage kan ik je op veel meer gebieden van dienst zijn overigens.

 

Perfecte handen voor zowel lichaam als geest

Ik heb simpelweg de perfecte handen voor lichaam en geest en heb me speciaal ook toegelegd op bindweefselmassage in Den Haag. Zelf noem ik mijn praktijk ook wel de praktijk voor complete ontspanning. Zeker in drukke tijden en wanneer er sprake is van veel stress is het verstandig om zo nu en dan eens tijd voor jezelf te nemen. Dat betekent een afspraak maken bij mij om zo even helemaal te ontsnappen aan de waan van alledag. Dit kan bijvoorbeeld prima met een goede bindweefselmassage. Na de behandeling voel jij je weer een heel ander mens.

 

Voor de beste bindweefselmassage in Den Haag bezoek je toch echt mijn praktijk

Momenteel volg ik om je de beste bindweefselmassage in Den Haag te bieden een opleiding als masseur aan de Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording In Den Haag. Voor ik daadwerkelijk ga behandelen en je laat ontspannen, bied ik de mogelijkheid om via ontspannings- en ademhalingsoefeningen totaal met jezelf in balans te komen. Je kunt een behandeling in de vorm van een bindweefselmassage bij mij overigens prima combineren met het gebruik van de zonnebank, de sauna en een verfrissende douche. Het moge duidelijk zijn dat elke ontspanningsmassage in Den Haag op zeer ontspannen wijze verloopt.

 

Compleet ontspannen in mijn sfeervolle praktijk is prima mogelijk

Compleet ontspannen is prima mogelijk in mijn sfeervolle praktijk. Ik heb je ondertussen al erg veel te bieden. Zo kun je een ontspanningsmassage nemen van een uur of zelfs anderhalf uur, bied ik je de totale ontspanning beleving en ook de beste rug-schouder en nekmassage. Ik bied speciale klachtenbehandelingen, holistic pulsing en onder meer ook een stoelmassage, die ik desgewenst ook bij je thuis kan uitvoeren. Ook wat betreft een complete behandeling kan ik prima naar jou toekomen. Je ziet al, bij mij en in mijn praktijk kun je even helemaal ontspannen aan de hectiek van alledag. De stress laat je achter en je voelt je na een behandeling echt weer een stuk beter en frisser, zeker ook in jouw hoofd. Maak er gebruik van en gun jezelf zo nu en dan een verwenmomentje. Want daar heeft iedereen van tijd tot tijd gewoon recht op.

 
massagepraktijk-handen-5294321 (1).jpg

Ontspanning massage mag helaas niet tot 14-01-2022.Maar heeft u klachten dan mag ik u gelukkig wel helpen. Met behulp van bindweefsel massage en eventueel medical taping.


Klachten behandeling

30 minuten = € 30,00

60 minuten = € 50,00

Massage: een boost voor je immuunsysteem
Een massage heeft vele positieve effecten op zowel lichaam als geest. Het werkt ontspannend, rustgevend en verbetert slaapproblemen. Zo heeft massage nog veel andere positieve effecten. Maar wist je dat een massage ook goed is voor je immuunsysteem? Stress zorgt ervoor dat ons afweersysteem langdurig onder spanning staat. Als je je regelmatig laat masseren, zal de stress en spanning verminderen. Hierdoor krijgt je lichaam de tijd te herstellen en zal je immuunsysteem beter functioneren. Door de ontspanning van een massage wordt het slaappatroon verbeterd. Beter slapen zorgt ook voor een boost van het immuunsysteem. En daarnaast, tijd voor jezelf nemen is altijd een goed idee. Het zorgt voor compassie naar jezelf en voor een moment van reflectie. Een massage is een typisch momentje voor jezelf. Goed voor je immuunsysteem dus!