Towels

Fibromyalgie massage

Het adres voor fibromyalgie massage? Zonder onbescheiden te zijn, durf ik best te zeggen dat ik op dit gebied nu al hét adres ben. Een fibromyalgie massage geeft opluchting en ontspanning, zoals ik toch al specialist ben op het gebied van ontspanningsmassages. 

 

Zo ontsnap je aan de hectiek en stress van alledag

Voor zowel een ontspanningsmassage in Den Haag en een fibromyalgie massage klop je nooit tevergeefs bij mij aan. Hoewel ik momenteel nog de opleiding masseur in De Haag volg, ben ik nu al prima in staat om je te trakteren op de beste fibromyalgie massage. Daar hoef je geen seconde aan te twijfelen. In mijn praktijk beleef je complete ontspanning. Ideaal, nu we het allemaal steeds drukker krijgen en toch allemaal wel enige stress ervaren. Door een bezoek aan mijn praktijk laat je de stress los en voel jij je weer een ander mens en iemand die de hectiek van alledag weer prima aan kan. Of het nou gaat om een fibromyalgie massage of om een ontspanningsmassage in Den Haag, vooraf bied ik je ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Op die manier raak je volledig in balans met jezelf en dat is de ideale voorwaarde om een massage in welke vorm dan ook te ondergaan.

 

Ik kan je nu al de beste fibromyalgie massage van Den Haag bieden

Ik bied je in mijn praktijk nog meer mogelijkheden om te ontspannen. Zo kun je prima gebruikmaken van de sauna of de zonnebank en na afloop stel ik je in de gelegenheid om een frisse douche te nemen. Mijn handen zijn een zegen voor zowel lichaam als geest. Behalve de al genoemde fibromyalgie massage en ontspanningsmassages, bied ik ook speciale massages wanneer je klachten hebt aan de nek, schouders en rug. Ik bied verder speciale klachtenbehandelingen, holistic pulsing en stoelmassages.

 

Ik kan desgewenst de behandelingen bij jou thuis uitvoeren

Hoewel ik mijn behandelingen in principe aanbied in mijn praktijk in Den Haag, kan ik desgewenst mijn behandelingen ook bij jou thuis uitvoeren. Dat geldt zelfs voor de verschillende stoelmassages die ik je aan kan bieden. Gemakkelijker kan ik het je wat dat betreft niet maken. Het is al even gemakkelijk een afspraak te maken. Dit kan gewoon via de website namelijk. Iedereen verdient van tijd tot tijd een verwenmomentje. Maak gewoon een dagdeel leeg in je agenda en ervaar wat ontspanning nou ook precies weer is. Want veel mensen zijn dat ondertussen toch wel een beetje vergeten.

 

Ontspanning massage mag helaas niet tot 14-01-2022.Maar heeft u klachten dan mag ik u gelukkig wel helpen. Met behulp van bindweefsel massage en eventueel medical taping.


Klachten behandeling

30 minuten = € 30,00

60 minuten = € 50,00

Massage: een boost voor je immuunsysteem
Een massage heeft vele positieve effecten op zowel lichaam als geest. Het werkt ontspannend, rustgevend en verbetert slaapproblemen. Zo heeft massage nog veel andere positieve effecten. Maar wist je dat een massage ook goed is voor je immuunsysteem? Stress zorgt ervoor dat ons afweersysteem langdurig onder spanning staat. Als je je regelmatig laat masseren, zal de stress en spanning verminderen. Hierdoor krijgt je lichaam de tijd te herstellen en zal je immuunsysteem beter functioneren. Door de ontspanning van een massage wordt het slaappatroon verbeterd. Beter slapen zorgt ook voor een boost van het immuunsysteem. En daarnaast, tijd voor jezelf nemen is altijd een goed idee. Het zorgt voor compassie naar jezelf en voor een moment van reflectie. Een massage is een typisch momentje voor jezelf. Goed voor je immuunsysteem dus!

 
massagepraktijk-handen-5294321 (1).jpg