Hot Stone Massage

Ontspanningsmassage in Den Haag

Jouw zoektocht naar een plaats voor de ultieme ontspanningsmassage in Den Haag kun je staken. Want in mijn praktijk ervaar je wat complete ontspanning precies is. Zeker nu iedereen het drukker heeft dan ooit tevoren, is het goed zo nu en dan eens te ontvluchten van de hectiek en de stress die je ervaart.

 

Kom tot rust tijdens een ontspanningsmassage in De Haag

Momenteel volg ik de opleiding masseur bij de Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording in Den Haag. Neemt niet weg dat ik je nu al de beste en meest prettige ontspanningsmassage in Den Haag aan kan bieden. Dat kan in de vorm van een behandeling van een uur of anderhalf uur. Daarnaast bied ik ook nog eens een totale ontspanningsbeleving. Voor de behandeling daadwerkelijk van start gaat, doen we samen eerst ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Zo geraak je volledig in balans en ontstaat de ideale situatie voor een ontspanningsmassage in Den Haag, iets dat ook kan in de vorm van een bindweefselmassage in Den Haag.

 

Kom nog beter tot rust in de sauna of zonnebank

Behalve een heerlijke ontspanningsmassage in Den Haag, kom je bij mij in de zonnebank of sauna nog verder tot rust en ontspanning. Mijn handen zijn er voor zowel lichaam en geest. Niet voor niets voelen mensen die al eens een massage hebben ondergaan zich telkens weer een geheel ander en frisser mens als ze mijn praktijk verlaten. Iedereen zou zichzelf een verwenmomentje moeten gunnen, zeker nu we het allemaal steeds drukker krijgen en er steeds meer mensen lijden onder toenemende stress. Plan dus frequent een afspraak bij mij als masseur in en laat stress niet en nooit de overhand krijgen.  ontspanningsmassage Den Haag wilt gaan ervaren. Wacht daar niet te lang mee.

 

Maak gemakkelijk en snel een afspraak via mijn website

Behalve voor ontspanningsmassages heb ik je meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een massage voor de nek, schouders en rug? Of van een speciale klachten behandeling massage. Ik bied ook holistic pulsing en pulsen, chakra en polariteitsmassage. Ook voor een fibromyalgie massage en voor stoelmassage klop je nooit tevergeefs bij mij aan. Desgewenst kan ik de behandelingen ook bij jou thuis uitvoeren, zelfs als het gaat om stoelmassage. Daarmee ben ik een zeer veelzijdige masseur. Je kunt snel en gemakkelijk online en via mijn website een afspraak boeken. En als ik jou was, wachtte ik daar niet te lang mee. Maak gewoon regelmatig een dagdeel vrij in jouw drukke agenda!

 
massagepraktijk-handen-5294321 (1).jpg

Ontspanning massage mag helaas niet tot 14-01-2022.Maar heeft u klachten dan mag ik u gelukkig wel helpen. Met behulp van bindweefsel massage en eventueel medical taping.


Klachten behandeling

30 minuten = € 30,00

60 minuten = € 50,00

Massage: een boost voor je immuunsysteem
Een massage heeft vele positieve effecten op zowel lichaam als geest. Het werkt ontspannend, rustgevend en verbetert slaapproblemen. Zo heeft massage nog veel andere positieve effecten. Maar wist je dat een massage ook goed is voor je immuunsysteem? Stress zorgt ervoor dat ons afweersysteem langdurig onder spanning staat. Als je je regelmatig laat masseren, zal de stress en spanning verminderen. Hierdoor krijgt je lichaam de tijd te herstellen en zal je immuunsysteem beter functioneren. Door de ontspanning van een massage wordt het slaappatroon verbeterd. Beter slapen zorgt ook voor een boost van het immuunsysteem. En daarnaast, tijd voor jezelf nemen is altijd een goed idee. Het zorgt voor compassie naar jezelf en voor een moment van reflectie. Een massage is een typisch momentje voor jezelf. Goed voor je immuunsysteem dus!